Späť na blog

Získajte až 100 % kreditov navyše od Heureky

22.6.2023 9:34:23
V spolupráci s najpoužívanejším slovenským porovnávačom Heureka sme pre vás pripravili špeciálnu akciu. Keď Heureka poskytuje až 100 % kreditu navyše, využite ju!
 

Provnávače produktov sú pre internetové obchody predajným kanálom s vysokou konverziou. Najmä Heureka je najznámejší a najpoužívanejší porovnávač na Slovensku, a preto by váš e-shop na Heureke rozhodne nemal chýbať.

Ak Heureka dáva, berte to!

V spolupráci so spoločnosťou Heureka sme pre vás pripravili príjemné dlhodobé podujatie. Ak si do 1. augusta 2024 pridáte kredit na Heureke, porovnávač vám poskytne 100 % kreditu navyše (až do výšky 80 € ). Takže napríklad pri nabití 40 € získate 40 € navyše zadarmo.

Akciu môžete využiť, ak ste novo zaregistrovaní alebo ak ste na Heureke už dlho, ale v režime FREE ste už viac ako 3 mesiace.

Aby si vás Heureka mohla zapamätať a vyplatiť vám bonus, musíte napísať na podpora@heureka.cz a zadať heslo AKCIA FASTCENTRIK (alebo heslo AKCIA NETDIRECT v prípade klientov NetDirect). Tým sa potvrdí váš nárok a dodatočný bonus vám bude čoskoro vyplatený.

Vytvorte si vlastný e-shop

Úplné podmienky bonusovej akcie:

  • Platí do 1. augusta 2024.

  • Je určená pre klientov NetDirect a FastCentrik.

  • Vzťahuje sa aj na český verziu Heureky (bonus až do výšky 2 000 CZK). 

  • Môžu ho využiť novo registrované e-shopy na Heureke alebo e-shopy, ktoré sú na Heureke už dlhšie, ale fungujú viac ako 3 mesiace v režime FREE.

  • Tým, ktorí tieto podmienky splnia, Heureka po dobití kreditu pripíše až 100 % kreditu navyše (maximálne do výšky 80 €).

  • Každý obchod môže túto akciu využiť len raz (Heureka bude viesť evidenciu).

  • Pre aktiváciu tohto bonusu stačí napísať na podpora@heureka.cz a uviesť heslo AKCIA FASTCENTRIK alebo heslo AKCIA NETDIRECT v prípade klientov NetDirect).

Dúfame, že sa vám táto ponuka zľavy bude hodiť a použijete kód na naštartovanie vašej reklamy na porovnávacej stránke Heureka tým správnym smerom, priamo k zisku!

FastCENTRIK

Připravujeme Demo