Späť na blog

Uľahčite si začiatok podnikania. S FastCentrikom získate na začiatok až 360 EUR

22.6.2023 9:55:44
Všetky začiatky sú ťažké. Ak začínate podnikať, platí to dvojnásobne. Rozhodnutie postaviť sa na vlastné nohy si vyžaduje veľa odvahy, času a predovšetkým financií. Preto je dobré mať po svojom boku partnera, ktorý vám začiatky čo najviac uľahčí a pridá k vášmu rozbehu podnikania aj niečo navyše. S FastCentrik môžete získať úvodný bonus pre úspešnejší štart vášho e-shopu až do výšky 360 € . Zaujíma vás, ako na to?

40 € na prácu zákazníckej podpory

Vieme, aké náročné môžu byť začiatky vášho podnikania. Oboznámiť sa so správou e-shopu a všetkými modulmi a funkciami môže byť niekedy dosť náročné. Našťastie môžete využiť pomoc nášho tímu podpory, ktorý vám rád pomôže. Ak budete potrebovať vykonať nejaké zásahy alebo úpravy, ponúkame vám zľavu na podporné práce až do výšky 40 €. Zľavu môžete využiť do troch mesiacov od presunu vášho e-shopu na ostrú doménu.

Ako požiadať o bonus?

O bonus vo výške 40 € na práce zákazníckej podpory môžete požiadať prostredníctvom systému Helpdesk, kde vytvoríte ticket a požiadate kolegov z oddelenia zákazníckej podpory o zákazníkov o vystavenie zľavy. Tí potom odpočítajú počiatočný bonus z celkovej sumy faktúry. 

Až 80 € bonus na kredit od Heureky

V spolupráci s najpoužívanejším slovenským porovnávačom Heureka sme pre vás pripravili špeciálnu akciu. Ak si na Heureke pridáte kredit, porovnávač vám pripíše až 100 % kreditu navyše, a to až do výšky 80 €. Akcia platí pre všetkých e-shopistov, ktorí sú novo registrovaní alebo sú na Heureke už dlhšie, ale v režime FREE sú viac ako 3 mesiace.

Ako požiadať o bonus?

Ak chcete získať bonus, musíte si dobiť kredit na svojom účte Heureka a potom napísať na podpora@heureka.cz a uviesť heslo AKCIA FASTCENTRIK (alebo heslo AKCIA NETDIRECT v prípade klientov NetDirect). Tým sa potvrdí váš nárok a dodatočný bonus vám bude čoskoro vyplatený.

Chcete sa dozvedieť viac? Pozrite si podmienky a podrobný návod, ako získať bonus až do výšky 80 eur v kredite Heureky, v článku na našom blogu.

40 € zľava na ďalšie služby

Využite niektorú z našich doplnkových služieb a zjednodušte si podnikanie. Vďaka našej službe Rýchly štart vám pomôžeme s nastavením e-shopu a mnohými ďalšími drobnosťami, s ktorými si neviete rady alebo na ne jednoducho nemáte čas. Vďaka službe Support+ získate prednostné vybavenie ticketov a 10 hodín invidiuálnej editačnej podpory každý mesiac zadarmo. Ak práve začínate, môžete využiť zľavu 1 000 Kč na ktorúkoľvek z týchto služieb. O zľavu môžete požiadať prostredníctvom systému HelpDesk.

Ako požiadať o bonus?

O bonus 40 eur na ďalšie služby môžete požiadať prostredníctvom systému Helpdesk, kde vytvoríte ticket a požiadate kolegov z oddelenia zákazníckej podpory o zákazníkov o vystavenie zľavy. Tí potom odpočítajú počiatočný bonus z celkovej sumy faktúry.

Vytvorte si vlastný e-shop

200 € bonus na grafický dizajn na mieru

Na to, aby sa z návštevníka e-shopu stal zákazník, máte len niekoľko sekúnd a musíte urobiť čo najlepší prvý dojem. To je jeden z dôvodov, prečo našim e-shopistom ponúkame možnosť grafického návrhu na mieru. A pretože vám chceme začiatok čo najviac uľahčiť, prichádzame so špeciálnou akciou pre nových zákazníkov. Na vytvorenie grafiky na mieru vám prispejeme sumou až 200 €. Túto zľavu dostanú všetci noví zákazníci e-shopu, ktorí požiadajú o službu grafického návrhu na mieru do 5 mesiacov od objednania ostrej verzie e-shopového riešenia FastCentrik.

Ako požiadať o bonus?

Ak chcete získať bonus 200 EUR za grafiku na mieru, požiadajte oň prostredníctvom systému Helpdesk, kde vytvoríte ticket a požiadate kolegov z oddelenia zákazníckej podpory o zákazníkov o vystavenie zľavy. Tí potom odpočítajú počiatočný bonus z celkovej sumy faktúry.

Uľahčite si začiatok podnikania

Nie ste si istí, ako vytvárať alebo spravovať kampane? S ich nastavením a prevádzkou vám pomôžu špecialisti na online marketing, ktorí vedia spravovať kampane ako ryba vo vode. Ak potrebujete pomôcť s vytvorením e-shopu alebo grafického návrhu na mieru, obráťte sa na našich kolegov z oddelenia zákazníckej podpory, ktorí vám radi pomôžu so základným nastavením.

Máte otázky? Neváhajte a obráťte sa na obchod@fastcentrik.sk alebo zavolajte na 0800 700 111 a spustite svoje podnikanie.

 

FastCENTRIK

Připravujeme Demo