Späť na blog

Prechod na novú e-shopovú platformu? S FastCentrikom to je jednoduché!

15.3.2024 14:16:25

Každý podnikateľ môže skôr či neskôr naraziť na to, že mu súčasné e-shopové riešenie už nevyhovuje, či už z dôvodu ceny alebo kvôli obmedzenej funkcionalite. V takom prípade sa začne obzerať po inom riešení. FastCentrik ponúka jednoduchý a rýchly prevod vášho e-shopu s bonusom prvých 3 mesiacov zdarma pri prechode z inej platformy. 

Prechod na FastCentrik: Jednoduché riešenie pre váš e-shop

Pri hľadaní nového e-shopového riešenia je kľúčové, aby bol prechod čo najjednoduchší a aby nová platforma poskytovala všetko potrebné pre rozvoj vášho podnikania. FastCentrik vám v tomto smere môže ponúknuť presne to, čo potrebujete. Či už ide o základné nastavenia, ktoré zahŕňajú:

  • Nastavenie URL adries pre lepšiu SEO pozíciu.

  • Prepojenie s ERP a účtovnými systémami pre ľahkú správu.

  • Napojenie na dodávateľov pre aktuálny stav skladu.

  • Prevod e-mailovej domény pre vašu firemnú komunikáciu.

Tieto služby sú navrhnuté tak, aby ste sa mohli plne sústrediť na rozvoj vášho e-shopu, zatiaľ čo my sa postaráme o technickú stránku veci.

Rýchly štart s balíkom od FastCentriku

Pre tých, ktorí chcú s novým e-shopom rýchlo začať, je tu náš balík Rýchly štart. Tento balík vám zabezpečí kompletné nastavenie vášho e-shopu od základov až po špecifické funkcie a integrácie, ktoré potrebujete pre váš biznis.

Nízka cena v pomere s kvalitou a množstvom funkcií

S FastCentrikom dostanete maximálnu hodnotu za vaše peniaze. Základný balíček MINI obsahuje všetko, čo potrebujete pre spustenie a úspešný chod vášho e-shopu. Ak by vám základný balíček nestačil, je možné ho kedykoľvek zmeniť na vyššiu verziu bez nutnosti dokupovania ďalších rozširujúcich funkcií.

Navyše, FastCentrik ponúka nadštandardnú zákaznícku starostlivosť dostupnú každý deň, celý rok, aby sme zabezpečili, že váš e-shop bude vždy v bezchybnom stave.

Prečo si vybrať FastCentrik pre váš e-shop

FastCentrik je ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá spoľahlivé, flexibilné a cenovo dostupné e-shopové riešenie. S viac ako 20 rokmi skúseností na trhu, kompletným riešením pod jednou strechou, jednoduchou a prívetivou administráciou a veľkým výberom responzívnych grafických šablón, FastCentrik poskytuje všetko potrebné pre úspešný online obchod.

Nezaváhajte a využite našu špeciálnu ponuku - prvé 3 mesiace zdarma pri prechode na FastCentrik. Vyskúšajte náš e-shop na 30 dní úplne zdarma a presvedčte sa sami o výhodách, ktoré FastCentrik ponúka vášmu podnikaniu.

FastCENTRIK

Připravujeme Demo