Späť na blog

Kúpte si hotový e-shop bez ďalšej práce a investícií

18.5.2023 11:25:41
Chcete podnikať na internete, ale chýbajú vám väčšie investície na úspešný začiatok nového podnikania? Alebo už máte vlastný e-shop a chceli by ste svoje podnikanie rozšíriť? Získajte hotový e-shop napojený na dodávateľa a začnite zarábať ešte dnes. S hotovým e-shopom je to jednoduché.

Podnikajte bez veľkých investícií a zásob

Nedovoľte, aby váš podnikateľský plán a sen o vlastnom e-shope zmarili chýbajúce sklady, logistika alebo nedostatok vlastných financií. Môžete si kúpiť hotový e-shop napojený na systém Dropshipping.cz a začať podnikať online ešte dnes. Na našej e-shopovej burze budeme pravidelne ponúkať plne hotové e-shopy pripravené na spustenie.

Prečo si kúpiť hotový e-shop?

Ak už e-shop vlastníte, veľmi dobre viete, aké kroky musíte urobiť pre jeho úspešné spustenie. Okrem iného si budete musieť vybrať tovar, zaregistrovať doménu, vybrať e-shopové riešenie, vybrať dodávateľa, platobné metódy, logistiku a zabezpečiť marketingovú a obchodnú stratégiu.

Ak sa chcete väčšine týchto povinností vyhnúť, môžete si kúpiť hotový e-shop a začať predávať už dnes.

Tip pre vás 🏷️
Už máte vlastný e-shop na FastCentrik? Využite zľavu až 45 % na prenájom druhého e-shopu.

Rýchly a jednoduchý štart vášho podnikania

Chcete využiť aktuálne trendy alebo sezónne výpredaje? Kúpa hotového e-shopu vám umožní rýchly štart vášho online podnikania. Zabudnite na zložité zakladanie vlastného e-shopu, výber dizajnu a starosti s technickými detailmi. Začnite okamžite predávať a získavať zákazníkov na hotovom e-shope.

Podpora a pomoc od skúsených odborníkov

Nebudete na to sami. Radi vám pomôžeme s rozbehom vášho podnikania. Naučíme vás pracovať v administratíve, vysvetlíme vám, čo je potrebné na úspešný chod vlastného e-shopu a poradíme vám aj s propagáciou a marketingom.
Osvedčený koncept Dropshipping.cz

Náš hotový e-shop je už otestovaný a vychádza z osvedčeného konceptu prepojenia s Dropshipping.cz. Vďaka tomu máte vyššiu šancu na úspech, pretože tento koncept už bol odskúšaný a funguje na mnohých iných internetových obchodoch.

E-shop so záhradným nábytkom

E-shop ponúka široký sortiment nábytku, vybavenia a techniky do záhrady. Ponuku dopĺňa tovar zo sekcie voľný čas a šport. E-shop obsahuje tri hlavné kategórie a viac ako dvadsať podkategórií, pričom kategórie môžete ľubovoľne pridávať a odoberať. Obchod je kompletne prepojený s dodávateľom, takže sa nemusíte starať o skladové zásoby ani logistiku. Názov e-shopu a jeho logo si môžete vybrať sami. 
 

Zobrazenie e-shopu

AKO TO FUNGUJE?

E-shop je napojený na Dropshipping.cz. Nemusíte teda vytvárať žiadne skladové zásoby, tovar putuje k zákazníkovi priamo od dodávateľa, na ktorého je e-shop už napojený. Tovar nemusíte objednávať, baliť ani posielať. Nemusíte sa starať o fakturáciu, administratívu a dokonca ani o reklamácie.

KOĽKO ZAROBÍTE?

Vaša provízia je rozdiel medzi maloobchodnou a veľkoobchodnou cenou. Pri každom dodávateľovi vám Dropshipping.com povie, ako môžete posunúť maloobchodnú cenu. Cenu môžete znížiť o stanovenú maržu, môžete ju ľubovoľne zvýšiť podľa svojej cenovej politiky.

KOĽKO VÁS BUDE STÁŤ E-SHOP?

Celková cena za nákup uvedeného e-shopu je 390 EUR bez DPH. V tejto cene je zahrnutá príprava e-shopu na spustenie, úprava grafickej šablóny a pripojenie k dodávateľovi. E-shop bude bežať na našej platforme FastCentrik s aktívnym balíkom PLUS. Za licenciu zaplatíte mesačný poplatok 98 €/mesiac bez DPH. Ak sa rozhodnete platiť ročne, automaticky vám bude účtovaná 15 % zľava. Po výbere názvu pre váš e-shop je potrebné zaregistrovať doménu.

Chcem si kúpiť hotový e-shop. Ako postupovať?

Vybrali ste si niektorý z našich hotových e-shopov a rozmýšľate, ako postupovať? Napíšte nám na 📧 obchod@fastcentrik.cz alebo nám zavolajte na ☎️ 800 700 111 a my vám e-shop predstavíme. Prevedieme vás jednotlivými nastaveniami, ukážeme vám prácu v administrácii a ďalšie úpravy.
FastCENTRIK

Připravujeme Demo